3 NAJČUDNIJA LJUBAVNA PARA NA SVETU

 

Da li postoje standardi u ljubavi? Oni nešto zlonamerniji rekli bi da postoje, dok sa druge strane, oni koji shvataju svu uzvišenost ljubavi rekli bi ako se dve osobe vole šta te briga šta drugi misle i kažu. U sledećim primerima videćete svu čaroliju koju donosi ljubav!

1.Elisany da Silva Cruz i Francinaldo da Silva Carvalho brazilski par je već skoro deceniju zajedno. Gde god se pojave prave pometnju, no to nema nikakvog uticaja na njihovu ljubav.

 

2. Victor Hugo i Gabriela Peralta urugvajsko- argentinski par za koji možemo sigurno reći da svojim neobičnim izgledom privlači pažnju širom sveta. Njihova tela ne samo da su prekrivena tetovažama, već se mogu pohvaliti i s najmanje 50 pirsinga, kao i implantatima ispod kože.

 

3. Verne Troyer i Genevieve Gallen ovaj američki par upoznao se 2002. godine na dočeku Nove godine u dvorcu Playboy u Los Angelesu. Nakon toga usledila je romantična večera u luksuznom hotelu Four Seasons u LA-u. Njihova romansa postajala je sve dublja i jača. U januaru 2004 godine par se venčao, ali bio je to kratkotrajni brak. Iste godine su se razveli. Nažalost 2018 godine Verne Troyer je preminuo. Vidite kad ima ljubavi ništa nije neobično i čudno.

 

Tekst: Karlo Astrahan

Foto: Privatna arhiva