DEVOJČICA U KANDŽAMA PREDATORA

Ispovest devojke koja je oteta kad je imala 13 godina, a onda i silovana, ledi krv u žilama. Ispovest Ališe Kozakievič poslužila je kao lekcija mnogim roditeljima, a takođe i tinejdžerima. Naime, devojka je upala u zamku modernih tehnologija, a poznatstvo preko društvenih mreža umalo ju je koštala života.

Ališa je imala 13 godina kada je preživela pakao. Bila je u svom domu sa porodicom, a onda je nakon večere, rešila da se iskrade iz kuće na kratko kako bi se videla sa svojim virtuelnim prijateljem. Ova greška ju je skupo koštala. Ališu je oteo bivši kompjuterski programer Skot Tajr i držao je u svom domu u Virdžiniji gde je nesrećna devojka puna četiri dana bila silovana.

Ališa je izašla kako bi se upoznala sa dečakom sa kojim se dopisivala preko interneta. Međutim, ispostavilo se da to nije dečak, nego stariji čovek. Ne seća se šta se tačno dogodilo, osim što je čula kako joj neko dozviva ime, te je ubrzo shvatila da se našla u kolima sa nepoznatim čovekom. Zatim je u kolima videla lisice i konopce, a mogla je samo da nasluti šta se oko nje događa. „Toliko je čvrsto stiskao moju ruku da sam mislila da je slomljena“, rekla je ona. „Vikao je na mene. ‘Budi dobra. Budi tiha.“

„Bio je jedan dečko, za koga sam mislila da ima godina koliko i ja, a koga nisam poznavala, i njemu su se sviđale iste stvari kao i meni. Dan i noć bi slušao šta sam imala da kažem i davao mi savete. Bio je neko kome bih se žalila i ko me je tešio punih osam ili devet meseci pre nego što me je oteo“, objasnila je ona.Nesrećna devojka danima je bila mučena i silovana pre nego što ju je policija spasila.

„Zatim me je skinuo, pogledao me i rekao: „Ovo će biti stvarno teško za tebe. Slobodno plači“. Nakon toga mi je stavio pseći kaiš oko vrata, odvukao me gore u spavaću sobu i silovao. Privezao me je za pod kaišem pored kreveta. Puna četiri dana sam bila silovana, tučena i mučena u toj kući“, opisuje Ališa.Otmičar je kasnije osuđen na 19 godina i sedam meseci zatvora. Uprkos tome što je preživela golgotu, srećna je jer je ostala živa, a danas se trudi da razvije stvest drugima.

Izvor: Still

Foto: Still