KNJIGA KOJA ĆE SRUŠITI KRALJEVSKI DVOR

 

Knjiga bomba za koju se kaže da bi mogla žestoko uzdrmati britanski dvor uskoro će se naći u knjižarama. Glavni akteri u njoj su, ‘odbegli’ princ Harry i njegova supruga Meghan Markle. Knjiga pod nazivom ‘Pronalazak slobode’, pišu strani mediji, navodno bi trebala otkriti sve što je kraljevski par proživljavao tokom života u Velikoj Britaniji.

Njihov PR odbacio je navode da su oni uopšte upleteni u celu priču, rekavši: “Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu intervjuisani i nisu dali doprinos stvaranju knjige ‘Pronalazak slobode’.

Frustracije

Veruje se da će knjiga imati 320 stranica te će započeti pričom o vezi para i mogla bi takođe uključivati nove detalje o njihovom dramatičnom odlasku s dvora.

U knjizi se spominju svađe između članova kraljevske porodice, kao i tvrdnja da Harry veruje kako neki njegovi rođaci uopšte ne vole Meghan Markle. Par je u knjizi opisan kao pokretač revolucije u monarhiji, ali to im nije uspelo jer su im tabloidi stalno podmetali između ostalog pa i sama porodica.

Magazin The Sun piše kako su Harry i Meghan bili besni što su u senci Charlesa i Williama, a bili su ogorčeni i razočarani jer im je zabranjeno osnivanje svoje kancelarije u dvorcu Windsor.

 

 

 

Bitka sa tabloidima

Meghan i Harry trenutno vode bitku protiv tabloida koji su otkrili sadržaj pisma koje je Meghan napisala svom ocu Thomasu Markleu. Naime, podnela je zahtev za zabranu Visokog suda kako bi sprečila ikoga da tokom parnice imenuje pet ženskih prijateljica koje su o pismu i njezinom ocu anonimno razgovarale za magazin People. Osim toga, kap koja je prelila čašu trenutak kada su ih paparaci počeli uznemiravati i kršiti privatnost njihovog doma kako bi fotografirali njihovog 14-mesečnog sina Archieja.

Tekst: Fokus vesti

Foto: Javiles Brus