PET TAJNI KOJE ŽENE KRIJU OD MUŽEVA

Koje tajne bi žene htele da njihovi muževi znaju?

Žene ponekad imaju komplikovane osećaje koje ne znaju objasniti. Ne želimo ispasti nepristojne ili bezobrazne, i ne volimo tražiti pomoć jer mislimo da sve možemo rešiti same.

Mi volimo svoje muževe, no postoje neke stvari koje bismo voleli da znaju, o tome kako naši mozgovi i životi funkcionišu. Ovo su neke od tih tajni koje bi žene htele da ih muževi znaju.

  1. Ponekad ne osećamo da smo lepe

Znam da je to šokantno, no kada se izvučemo iz kreveta, pobrinemo za decu, očistimo kuću i zaboravimo se istuširati do večeri, tada se ne osećamo bajno, kamoli lepima.

Nikada ne bismo tražile od vas da nas obasipate komplimentima o kosi i da nam govorite kako vam se sviđa naša šminka, no trebaju nam naši muževi da nam govore koliko smo lepe. Možda nećemo to priznati, no mi to jako cenimo.

  1. Trebte da budete strpljivi s nama

Znamo da smo ponekad teške i da ne razumete u potpunosti kako naš um funkcioniše, ali neopisivo cenimo kada ste s nama strpljivi i pristupate nam puni ljubavi. Imamo mnogo odgovornosti, a ponekada zadamo previše zadataka koje ne možemo obaviti. Kada ovo učinimo, jako smo zahvalne ako nam pomognete i ostanete mirni tokom oluje koju nam život priređuje u tom trenutku.

  1. Moj je život jednako buran i težak kao i tvoj

Ne želim zvučati bezosećajno jer nemate pojma koliko cenimo sve što radite za nas. Bez vas, naše porodice nikada ne bi mogle funkcionisati. No mi želimo da znate da je naš posao, bio on profesionalan ili posao roditelja, jednako važan kao i vaš. Kada smo kod kuće s decom mi neprestano radimo, vozimo, kuvamo, čistimo i pazimo da sve ide kao podmazano. Obećavam da ne sedimo celi dan pred televizorom.

  1. Nismo savršene

Bez obzira koliko se trudimo, nikada nećemo biti savršene i svesne smo toga. Mi zabrljamo, pogrešimo, ponekada se previše trudimo, a ponekad se ne trudimo dovoljno. Želimo da i ovo znate kako biste nas razumeli i pomogli nam kada se osećamo kao da smo jako daleko od savršenog.

  1. Volimo vas više nego išta drugo na svetu

Nikada nećete znati koliko vas volimo. Ponekad, kao supruge, naša ljubav se javlja u obliku brige, ljutnje i nervoze, ali to je samo jer imamo snažne osećaje i želimo samo ono što je za vas najbolje.

Tekst:Fokus vesti

Foto:Privatna arhiva