TOP 5 LEPOTICA BLISKOG ISTOKA

 

Lepota je vrlo subjektivna stvar, ali ovih top 5 Bliskog istoka ostavlja bez daha.

Mozhdah Jamalzadah

Kad je Mozhdah bila mlada, pobegla je iz građanskog rata u Afganistanu. Njena se porodica odlučila naseliti u Kanadu, gde je otkrila svoju strast prema muzici. Pevačica je postala poznata po singlu “Afganistanska devojka”, a time se plasirala na vrh kanadske muzičke lestvice

 

 

Taraneh Alidoosti

Ako ste u filmovima sa Bliskog Istoka, definitivno znate tko je ona. Taraneh je proglašen za najbolju TV glumicu posljednjeg desetljeća u Iranu. Pohvaljena je zbog svojih glumačkih sposobnosti i voljena zbog ljepote u svojoj domovini.

 

 

 

 

Aishwarya Rai

Indijskoj glumici vjerojatno je dosadilo da je nazivaju najljepšom ženom na svijetu, ali nikada nećemo dobiti dovoljno njezine ljepote. Nadam se da će njena glumačka karijera biti duga i plodonosna, tako da možemo još više vremena provesti zaslijepljeni od nje.

 

 

Haifa Wehbe

Prekrasna arapska pop pjevačica iz Libanona već se našla na popisu 50 najljepših ljudi magazina People u 2006. godini. Sada je prošlo 12 godina, ali 43-godišnja pjevačica još uvijek je u vrhu svoje igre.

 

 

 

 

Gal Gadot

Izraelska glumica i manekenka postala je poznata nakon uloga u franšizi Brzi i žestoki i Wonder Woman. Dvije je godine služio u izraelskoj vojsci prije nego što je započeo s kinom.

 

Tekst : Fokus Vesti

Foto: Luka Karadžuleski