Auto za svakog kupca

Tržiste polovnih vozila u Srbiji je u poslednjih nekoliko godina prebukirano raznim „krševima“, to jest automobilima koji su iz znanih ili neznanih razloga prodati pa potom uvezeni ovde radi preprodaje.  Listajući oglase na internetu, pažnju nam je privukao jedinstven primerka YUGO automobila. Možete ga imati ako platite 501 evro (kud baš nađe prodava da navede u ceni još taj jedan evro ako za onih ostalih  500 ne gunđamo?).

 

Ima opremu po ukusu većine kupaca:

 

Airbag za vozača, Airbag za suvozača, Bočni airbag, Child lock, ABS, ESP, ASR, EBD, DSC, Alarm, Kodiran ključ, Blokada motora, Centralna brava.

 

To nije sve. Po jedinstvenoj ceni možete dobiti uz ovog YUGO fantastika i uz njega:

 

Putni računar, servo volan,  tempomat, rezervni ključ,  šiber, panorama krov, tonirana stakla, branike u boji automobila, multifunkcionalni volan, daljinsko zaključavanje, električne podizače stakala, električne retrovizori, elektro-podesiva sedišta, podešavanje visine sedišta, grejače sedišta, ventilirajuća sedišta, grejače retrovizora, parking senzore, svetla za magluXenon,  svetla, senzore za svetla, senzore za kišu, krovni nosač, Kuka za vuču, Aluminijumske felne, Navigacija,Bluetooth, USB, Radio/kasetofon, Radio/CDCD,  changerDVD/TV,  auto telefon, TuningWebasto, LED prednja svetla, LED zadnja svetla, grejače vetrobranskog stakla, start-stop sistem…

I to nije sve…

Kupljen je kao potpuno nov. To je i garancija da je vlasnik u kategoriji „PRVI“, ima servisnu knjižicu, bio je garažiran, ima Zeleni karton, restauriran je kompletno i prilagođen osobi sa invaliditetom.

Kako prodavac tvrdi, ovo vozilo je poteklo iz limitirane serije (moguće da je u pitanju  i jedini preostali primerak).

Poseduje hibridni pogon, uvezeno je iz USA , čak je i višenamensko borbeno i osmatračko vozilo.

YUGO SPACE WARIOR – upamtite ovo ime, vozilo je vrh, samo je problem to što ste neodlučni da ga izaberete za sebe po akcijskoj ceni.

Da li je sve navedeno po vašem ukusu? Presudite sami i prestanite da kukate za onaj jedan evro više od pet stotina koliko skromni prodavac potražuje.

Tekst: Aca Jovanović