BOŽIJA INTERVENCIJA NA DELU

Žena svedoči kako je čula Božje upozorenje pre nesreće „Zapravo sam čula Boga kako mi govori da se sagnem tako da sam se sagnula.“, kaže Debby.

Debbi Clish iz Massachusettsa, se vozila kući nakon posete ocu u bolnici. Bilo je oko 4 sata posle podne, a napolju je padala snažna kiša. Ona je nastavljala voziti ulicom okruženom stablima ne znajući da će ju uskoro zadesiti nesreća. 

Odjednom je velika grana s drveta pala na njen automobil te joj je smrskala prednje staklo i udarila u sedište vozača, ona se uspela na vreme sagnuti. 

 

„Zapravo sam čula Boga kako mi govori da se sagnem tako da sam se sagnula“, rekla je Debbi. 

Bolničari i vatrogasci koji su stigli na mesto nesreće su se jako iznenadili kada su videli da nije ozleđena. Jedino sam imala malenu ranu na ruci. Jako sam zahvalna. Bila je to vrlo opasna situacija. No samo nastavljam zahvaljivati Bogu“, dodala je, „Sve se odjednom dogodilo. Zamislite da se vozite ulicom i slušate muziku, kad ono BUM, čujete Boga kako vam govori da se sagnete. Brzo sam sagnula glavu na suvozačko mesto, a onda je grana pala na automobil“. 

Navodno se deo drveta odlomio te su grane poletele prema putu. Najveća je udarila Debbin automobil. 

„Jako sam zahvalna, ovo je dar od Boga. Kada mi je rekao da se sagnem, ja sam Ga poslušala i nisam bila ozleđena. Ja sam dobro, samo mi je auto nastradao. Bog me je spasio“, rekla je Debbi.

 

Tekst: Fokus vesti

Foto: Privatna arhiva