CENZURISANI SAVETI DOKTORA MANERA

U svojoj knjizi dr Maner tvrdi da je procenat izlečenja viši od 90 odsto, a ujedno navodi i listu namirnica bogatih ovim važnim vitaminom.

 

Rak je postao toliko rasprostranjena bolest, koja više nije rezervisana samo za starije ljude, već od njega masovno oboljevaju mlade osobe, pa čak i bebe.Jedini dostupan zvanični lek jeste hemioterapija, koju mnogi medicinski stručnjaci nazivaju i „otrovom koji leči“, jer pored kancerogenih, ubija i zdrave ćelije i tako uništava imuni sistem. Međutim, jedan lekar kategorično tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17!

Naime, on poredi rak sa skorbutom – stanjem koje izaziva oticanje tkiva, kao i promene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu. Verovalo se da je ovo bolest, sve dok nije otkriveno da su sve ovo simptomi nedostatka vitamina C.

 

U pitanju je doktor Harold V. Maner (Harold W. Manner), profesor biologije i načelnik biološkog odeljenja na Univerzitetu Lajola u Čikagu.

 

„Oni koji boluju od raka treba prvo da znaju šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje. Kao što niko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17“, tvrdi on.Saveti doktora Manera za lečenje kancera

 

Doktor Maner veruje da je, pošto je po njegovom mišljenju u pitanju samo težak nedostatak vitamina B17, za lečenje i prevenciju raka sasvim dovoljno da svakog dana pojedete 15 do 20 jezgra iz koštice kajsija. Naime, on smatra da je lek za rak leatril, jedinjenje koje se ekstrahuje iz amigdalina – poznatijeg i kao vitamin B17.

Takođe, on savetuje da treba da jedete klice pšenice, za koje se veruje da su čudesni lek koji sprečava i leči rak. Bogate su tečnim kiseonikom i leatrilom. Ove supstance ima i u košticama jabuka.

U svojoj knjizi pod nazivom „Smrt kancera“, dr Maner tvrdi da je procenat izlečenja raka pomoću leatrila viša od 90 odsto, piše Urbanatural.in. Ujedno navodi i listu namirnica bogatih vitaminom B17 i tvrdi da ako ga budete redovno unosili u dovoljnim količinama, nikada nećete morati da brinete da li ćete dobiti ovu opaku bolest.

 

Namirnice bogate vitaminom B17

 

– Koštice i semenke voća

jabuke, kajsije, breskve, kruške i suve šljive (najbolji izvor amigdalina)– Varivo

kukuruz, pasulj, klice sočiva, grašak, pasulj sorte Lima, boranija

 

– Orašasto voće

Gorki badem (najbogatiji prirodni izvor B17), australijski (makadamski) orah, indijski badem

 

– Bobičasto voće

crni dud, borovnica, aronija, kupine, maline i jagode.

 

Tekst: Fokus vesti

Foto: Privatna arhiva