PAKLENI KUVAR NAPOKON NAŠAO MIR

Da li se sećate televizijske emisije “Paklena kuhinja” u to vreme vrlo popularna emisija, a njegov domaćin Saša Mišić bio je u centru pažnje medija zbog privatnog života. ”Pakleni kuvar”, kako su ga mnogi zvali, čije je ime Saša Mišić pre izvesnog vremena našao se u centru pažnje medija zbog navoda njegove supruge da ju je maltretirao zbog čega ga je ostavila 2011. godine.  

Ona je odlučila da ga napusti, ali nije napustila samo njega, već i decu, o kojoj je brinuo Saša pune tri godine. Ipak, tada dolazi do preokreta i možmo slobodno reći nepravde, koju je učinio Centar za socijalni rad koji je odlučio da decu ipak vrati majci. Saša Mišić rekao je tada:

‒ Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje ‒ izjavio je Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja Danicu, Konstantina i Ekatarinu.

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku. Ipak, ništa nije bilo onako kako se Saša nadao. Tri godine kasnije supruga Saše Mišića dobila je starateljstvo nad njihovom decom, nakon što ih je Saši oduzeo Centar za socijalni rad.

Saša je odgovorio protestom ispred “Vaznesenjske crkve”, kome se pridružilo nekoliko stotina građana. Ipak, epilog ove priče javnosti nikada nije obelodanjen.

‒ To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku ‒ kazao je tom prilikom.

U međuvremenu, Saša se povukao iz javnosti, sa ženom, čiji identitet javnosti nije poznat dobio je još petoro dece, a potom se vratio na male ekrane i na televiziji “Balkan trip” ponovo ima svoju emisjiu “Turist ekspert”.

 

Tekst:Fokus vesti

Foto: Privatna arhiva